Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!
To juz kolejny rok podrózy z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kolobrzegu.
26 - 28 lutego (wtorek - czwartek) w kolobrzeskiej Hali Milenium na ul. Lopuskiego 38 czekac bedzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkolen, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dajacy mozliwosc spotkan B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczajace wielu wrazen wizualnych i smakowych, pozwalajace zapoznac sie z najnowszymi trendami i technologiami.
CIEKAWE POKAZY
SPEEDBAR
Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Swiata w sztuce flair Krzysztofa Drabika - pseudonim artystyczny James Bond - Agent 007. Jego pokazy tak jak on sa innowacyjne, eleganckie, pelne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomyslowosc, elastycznosc i pracowitosc. W czasie pokazu zmienia sie w dzika , nieokielznana bestie. Jest szybki i nadzwyczaj dokladny.
CARVING
Sztua rzezbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzezbione owoce i warzywa zaskakuja kunsztem i precyzja, a jednoczesnie przyciagaja wzrok ksztaltem i bogata kolorystyka.
Okreslenie „sztuka kulinarna” w pelni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posilku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym.
Zapraszamy na pokazy Dariusza Slusarczyka na targach Gastro-Hotel.
SZKOLENIA
Na targach Gastro-Hotel w Kolobrzegu 26 - 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkolen, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
Obsluga klienta w gastronomii. Twórcze podejscie do sprzedazy i obslugi w gastronomii
Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla goscia
Techniki obslugi kelnerskiej
Wino w gastronomii
Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postepowania wobec gosci
KONKURS
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udzial w konkursie:
Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Baltycka Kuchnia Regionalna
Szczególowy program znajdziecie Panstwo na www.gastro-hotel.pl
KONKURS DLA GOSCI ODWIEDZAJACYCH
KOLOBRZEG
26 – 28 lutego 2013
Ul. Lopuskiego 38
wtorek - sroda 10:00-17:00
czwartek 10:00-15:00
Tel. 32 376 08 60