264

NAJBLIŻSZE TARGI

Targi Gastro-Hotel 2013

Kiedy: 26/02/2013 - 28/02/2013, gdzie: Kolobrzeg - Hala Milenium
Branża: Targi gastronomiczne

Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!

To juz kolejny rok podrózy z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kolobrzegu.

            26 - 28 lutego (wtorek - czwartek) w kolobrzeskiej Hali Milenium na ul. Lopuskiego 38 czekac bedzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkolen, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dajacy mozliwosc spotkan B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczajace wielu wrazen wizualnych i smakowych, pozwalajace zapoznac sie z najnowszymi trendami i technologiami.

CIEKAWE POKAZY

SPEEDBAR

Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Swiata w sztuce flair Krzysztofa Drabika - pseudonim artystyczny James Bond - Agent 007. Jego pokazy tak jak on sa innowacyjne, eleganckie, pelne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomyslowosc, elastycznosc i pracowitosc. W czasie pokazu zmienia sie w dzika , nieokielznana bestie. Jest szybki i nadzwyczaj dokladny. 

CARVING

Sztua rzezbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzezbione owoce i warzywa zaskakuja  kunsztem i precyzja, a jednoczesnie przyciagaja wzrok ksztaltem i bogata kolorystyka.
Okreslenie „sztuka kulinarna” w pelni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posilku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym.
Zapraszamy na pokazy
Dariusza Slusarczyka na targach Gastro-Hotel.

SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w Kolobrzegu 26 - 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkolen, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

  • Zarzadzanie w hotelarstwie i gastronomii

  • Obsluga klienta w gastronomii. Twórcze podejscie do sprzedazy i obslugi w gastronomii

  • Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla goscia

  • Techniki obslugi kelnerskiej

  • Wino w gastronomii

  • Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postepowania wobec gosci

KONKURS

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udzial w konkursie:

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Baltycka Kuchnia Regionalna

Szczególowy program znajdziecie Panstwo na www.gastro-hotel.pl



KONKURS DLA GOSCI ODWIEDZAJACYCH

KOLOBRZEG

26 – 28 lutego 2013

Ul. Lopuskiego 38

wtorek - sroda 10:00-17:00

czwartek 10:00-15:00

Tel. 32 376 08 60

targi@gastro-hotel.pl